Kajaanin Bridgekerho ry. on pieni mutta osaava ja paljon touhuava kerho. Yritämme tuoda bridgen pariin kaikkea uutta - myös tekniikkaa. Kerhomme käyttää joka toinen kerta ainoana Suomessa pelaamiseen LoveBridgen systeemiä, jossa peli hoituu tabletteja käyttäen. Kerhomme järjesti 2018 kesällä omissa MP -kilpailuissaan ensimmäisenä maailmassa yhden kilpailun käyttäen BBO -nettibridgeä. Ja viime vuonna 2019 toimme taas uutta esiin: LoveBridgen. Tulevan kesän kisoihin on taas uutta mielessä, mutta siitä sitten myöhemmin asioiden varmistuttua.

Alta voit avata linkit napsauttamalla logoa.

Kajaanin Bridgekerho ry.

Kajaanin Bridgekerho ry perustettiin 4.9.1969.

Yhdistysnumeromme (Y -tunnus) on 3031037-6 ja rekisterinumero 101.728.

Historiamme

Kerhon perustajista ei enää ole tietoa, mutta yksi pelaaja (nimi?) aivan alkuajoilta on vielä aktiivisesti mukana ja hän on kertonut seuraavaa.


Pian 70 -luvulla kannatus oli niin suuri, että Kajaanissa pyöritettiin myös firmaliigaa: Mukana olivat Maanmittauslaitos, Kajaanin Yhtiö, Kasarmi ja jopa Kajaanin kaupunkikin sai joukkueensa kehiin.

70 -luvun lopussa kerho teki kuolemaa, mutta 80 -luvun alussa aktiivit saivat sen heräteltyä eloon. Tuolloin kerhoilloissa oli mukana 5-6 pöydällistä pelaajia.

Nykyisin pelaamme 2-3 pöydällä.


Nykyisin

Pelaamme torstaisin kello 17:30 pelipaikkamme ollessa Puisto Bowling. Kartan saat esille tästä.

Kerhomme käyttää ilmoittautumisiin Nimenhuutoa. Vierailevat pelaajat pääsevät aina mukaan ja voitkin jättää ilmoittautumisesi tästä. Tai soita RDlle 044 588 0815 tai Judolle 0400 586 118.

Menestystä ja kunniaa

Pelaajamme ovat menestyneet hyvin kilpailuissa, ja mukana on jopa moninkertainen Suomen Mestaruuden mitalisti.

Viikonlopulla 1.-2. helmikuuta suunnistamme usean pelaajan voimin Joensuuhun SM -kisoihin.

Ilmoittaudu sinäkin.


Kajaanin Bridgekerho ry. Pelipaikkana torstaisin kello 17:30 Puisto Bowling
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita