Kajaanin kisat 14.-16.8.2020

Joutenlampi

Peli- ja asuinpaikkanamme toimii upea Joutenlammin kurssikeskus. Parempaa paikkaa emme (ette) löytäisi etsimälläkään. Katsokaa nyt noita puitteita! Ja ihan koko tila on vaan meitä varten - saunat, mökit, koko kirkasvetinen iso lampi - ihan kaikki ihana. Ja mikä parasta, kaikki hyvässä seurassa. :-)

Normaaliin tapaan pitkämatkalaiset ja muuten vaan innokkaat voivat tulla jo torstaina. Meillä on hauskaa, uintia, saunaa ym. virkistystä tiedossa ihan koko ajalle.

Joutenlammen kurssikeskus on monipuolinen koulutus-, majoitus- ja lomanviettopaikka, joka sijaitsee upean kainuulaisen luonnon keskellä 15 kilometriä Kajaanista pohjoiseen. Joutenlampi tarjoaa idyllisiä ja edullisia majoituspaikkoja yhteensä 126 henkilölle solu- ja mökkimajoituksena. Uudistuneessa, 120-paikkaisessa ruokasalissa voi nauttia maukkaasta omassa keittiössä valmistetusta ruoasta. Alueen yhteydessä on runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Osoite on Joutenlammintie 294, Kajaani. Tästä avaat aluekartan sekä ajo-ohjeet. Google kartta.

Tästä pääset Joutenlammen sivustolle.

Ohjelma

  • 13. päivä elokuuta alkaa epävirallinen osuus, jota siloittelemme pelaamisen lisäksi jollain pöhköllä akviteetillä. Makkaraa laavulla. 
  • 14. 8. päivän rentoudumme ja hölmöilemme. Illalla alkaa IMP -parikilpailu kello 18. Ilmoittaudu tästä.
  • 15. 8. aamiaisen jälkeen alkavat pelit kello 11 MP -parikilpailulla. Kattava lounas syödään kello 14-15. Ja illalla taas saunomaan. Ilmoittaudu tästä.
  • 16.8. pelaamme joukkuksen. Aamiainen aamulla ja pelit kello 10. Kotiin ei tarvitse lähteä, voitte jäädä myös yöksi. Ilmoittaudu tästä.

Hinnoista

Asuminen

Tuo mukanasi liinavaatteet, tai sinulle vuokrataan sellaiset 10 € koko ajalta.

Katso asumiset alla olevista kuvista.

Varaukset: Juha Luostarinen, puh. 0400 586 118 tai spostilla  iikori@hotmail.com .

Ruokailut

Ruoka (aamiaiset ja lounaat) tehdään kokkien toimesta keittiössä paikan päällä. Tämän lisäksi kerhomme pitää kioskia, josta löytyy makkaraa, juotava ja jotain naposteltavaa.


  • Aamiainen maksaa x €.
  • Lounas x €.

Saunominen

Meidän tulee jotenkin yhdessä maksaa saunomiset. Mutta joka päivä saunotaan. Hinta 5-10 € osallistujamäärästä riippuen.


Kankaalan mökit

Kankaalan mökit on ruhmitelty veden äärelle. Alueella on 5 sähkölämmitteistä 4-8 hengen mökkiä sekä 2 hengen Vasu-niminen mökki. Mökkien wc:t ja suihkut sijaitsevat erillisessä huoltorakennuksessa. Vakka (ruokailu-/kokoontumistila) on alueen yhteinen kokoontumistila, johon mahtuu 40 henkilöä. Vakassa on oma keittiö.

Mökin hinta on XX €/yö.

Soluasunnot

Käytössämme on kaikki soluasunnot ja voit valita nukutko huoneessasi yksin vai kaverin kanssa.

Kahden hengen huone yksin 40 €/yö ja kaksin 30 €/yö/hlö.

Juolukka rallanna

Juolukka on viihtyisä 2 hengen lomamökki. Juolukan lomamökissä voit nauttia luonnon rauhasta ja kauneudesta. Sauna, pesutilat ja wc ovat erillisessä saunatuvan huoltorakennuksessa.

Hinta XX €/yö.

Päärakennus

Päärakennus sijaitsee pienellä mäellä. Ilmainen ja iso parkkialue sijaitsee aivan vieressä.

Sauna rannalla

Lammen pohjassa pulputtaa koko ajan tuoden lisää puhdasta vettä polskimiseen. Ja ahhhh mitkä näkymät sauna tarjoaa. Sauna on ISO ja sinne mahtuu paljon kerrallaan.


Kokoustila

Pelitiulanamme voi toimia myös kirkkona toimiva ISO ja valoisa tila. Mikäli pelaajat saavat tästä liikaa henkisiä vaikutteita, voimme pelata myös isossa ruokasalissa. Kaikki tilathan ovat käytössämme.

Kajaanin Bridgekerho ry. Pelipaikkana torstaisin kello 17:30 Puisto Bowling
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita