LoveBridge

 

Mikä LoveBridge?

LoveBridge on vauhdilla kehittyvä tulevaisuuteen suuntautuva järjestelmä, jolla nyt voidaan pelata kaikki mahdolliset pari- ja joukkuekilpailut. Henkilökohtainenkin on tulossa.

Järjestelmään toistaiseksi kuuluu serveri (erillinen tietokone), jolle kaikki kilpailut perustetaan käyttämälläni kannettavalla, ja pelaaminen hoituu samassa langattomassa verkossa olevilla tableteilla kyniä käyttäen. Tableteilla on omat telineensä. Kilpailut on helppo perustaa.

Tästä voit käydä valmistajan kotisivuilla tutkimassa asiaa enemmän: https://lovebridge.com/

 
 
Pelaamme kerhoilloissa kilpailut myös LoveBridgeä käyttäen. Olemme saaneet laitteistot ja ohjelmistot testattavaksemme ja pyrimme pelaamaan joka toinen kerta tableteilla. Pystymme imuroimaan myös simultanien jaot järjestelmään, joten pelaamme myös kaikki Suomen Bridgeliiton järjestämien simultanien jaot LoveBridgeä käyttäen.


Korteilla pelatessa normaalisti pelaamamme 24 jakoa kestää noin neljä tuntia, ja tabletteja käyttäen noin kolmessa. Eli paljon nopeammin.

Kilpailujamme pystyy seuraamaan tosiajassa torstaisin kello 17:30 alkaen osoitteessa https://vugraph.lovebridge.com kohdasta "Vugraph Live" tai "Upcoming Events", jossa on tulevat kelpailut. Ja tuloksia löytyy samalta sivulta kohdasta "List of Past Events". Simultanikilpailuja ei voi seurata.

   
Kajaanin Bridgekerho ry. Pelipaikkana torstaisin kello 17:30 Puisto Bowling
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita